Beoordelingen van Mister BBQ Alphen aan Den Rijn

Recente recensies van Mister BBQ Alphen aan Den Rijn

5 sterren na 96 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de door mij gevraagde tijd bezorgd en weer erg lekker zoals altijd! Heerlijk gegeten......

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en snelle bezorging!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en heb er 2 dagen van genoten, ben een kleine eter. ik ga zeker weer bestellen

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was erg goed, vriendelijke bezorger

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.perfect.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken heb ik geen klachten. Maar dit keer vond ik de spareribs ronduit slecht. Ik heb meer dan de helft weg gegooid omdat het vlees droog en hard was en de friet koud. Jammer maar helaas

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, beste van Alphen!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super. Bestelling kwam eerder dan verwacht. Eten is goed en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, uitstekende website en goede service.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en goed, maar met vergelijking met vorige keren had ik het gevoel dat er minder spareribs als normaal was geleverd. Maar goed het smaakte nog steeds hetzelfde en wij hebben genoten.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer goed! Geen twijfel mogelijk om weer eens te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn heerlijk gemarineerd en zeer goed van smaak. Ook de doner kip was overheerlijk. Bestelling ook perfect op tijd. Echt een aanrader.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af op tijd met overheerlijke spare ribs. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en doner En ip tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Via site besteld en zelf opgehaald, stond op tijd klaar. Was lekker en flinke porties. Komt zeker weer een keer een herhaling.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect snel en goed warm alleen sausjes gaan niet altijd goed 2x sambal besteld ipv uiensaus 1 keer sambal extra bestel en betaald niet gekregen en gisteren alleen knoflook

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en veel vriendelijke bezorgster dus alles was prima

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 8e keer dat we bestelde en normaal altijd super lekker, goed en snel. Maar nu hadden we visite omdat mijn dochter jarig was en dit haar lievelings eten was. We hebben met zijn 7e echt constant hompen zeen/flubbervlees uit zitten spugen. Echt heel vies en een enorme teleurstelling voor mijn jarige dochter!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit spare-ribs was deze keer een stuk minder. Niet mals helaas en de patat was slap..

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top. Heerlijk gegeten alles heerlijk warm bij aankomst. Lekker groot portie. Toppie.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een foutje gister is het vandaag op een keurige en snelle manier recht getrokken en was weer heerlijk en netjes op tijd. Top.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs. Zoete en Mexicaanse spareribs genomen dit keer en vooral door de Mexicaanse ribs aangenaam verrast. Jammer dat je sinds kort niet meer per halve sparerib kan bestellen (normaal bestelde ik 2 halfjes). Voor kleinere eters was dit een fijne en voordelige optie. Tip voor de website: op de website staat de prijs incl. Saus, friet en salade. Als je echter gaat bestellen dan wordt er 50 ct extra voor de saus gerekend. Dat vind ik misleidend. Verder heerlijk gegeten en redelijk vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging ook, lekkere, warme & malse spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk mals vlees, het valt zo van het bot. Lekker gekruidt, knapperige patat, alles prima. Ondertussen ons vaste adres voor spareribs!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en op afgesproken tijd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, prima prijs

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fan van misterbbq. Smaakt super, altijd snel geleverd en nog heet als het aankomt. Aanrader!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu twee keer besteld bij de keren snel bezorgd en goed warm en heerlijk van smaak houd dit vol

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs geweldig maar wel heel weinig patat zit er in een portie van 2 euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vlees!! Snelle levering! & klantvriendelijk! Top bedrijf :)

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan de indicatie tijd. Krijg netjes een bericht als ze onderweg zijn. Eten is goed en warm. Ik raad misterbbq iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Spareribs waren lekker mals en saus was ook erg lekker. Patat goed knapperig nog. Salade eigenlijk niet aangeraakt.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en heel erg lekker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel lekker

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak zoals gewoonlijk lekkere ribs wel op sommige plaatsen droog vlees van binnen... kipfilet /shoarma schotel lekker had warmer mogen zijn ... misschien waren we al die andere keen teveel verwend.. maar... nog steeds lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hadden wat warmen gemogen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Altijd lekker. Altijd vriendelijk. Super super!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, en snelle bezorgservice

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bezorgd. En lekker genoten van het eten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon top! Goeie porties lekker eten. Top bezorging lekker snel.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd dit keer en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker en sneller dan verwacht!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs.en lekkerre shoarma.altijd prima hier.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en heerlijk warm.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en malse spareribs. Vlees valt echt van het bot af. 20% korting als je rechtstreeks via de site besteld en de bezorging ging snel.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijk eten. Goede prijs. Snelle levering. Ben blij dat ik jullie gevonden heb.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Op tijd geleverd en dus warm! Hier gaan we weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik spareribs bestel dan is er maar 1 de beste dat is mister bbq! Altijd top

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren deze keer helaas was minder. Bezorging is goed. Hele vriendelijke meneer op de scooter! Echt een aardige man.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas waren de spareribs niet zo warm als anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat, heel jammer.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker van smaak. Het was voldoende per persoon. De bezorging was snel en goed

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer genieten van de grote portie heerlijke, zoete spare ribs en de erg lekkere frieten! Snelle bezorging......met handschoenen aan!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke spareribs gegeten.blijft super goed.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk weer zeer smakelijk, zeker genoeg en goede temperatuur. mooi mager vlees bij een gerecht wat het iets droog maakte maar smaak.... geweldig !

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer perfect en lekker. Deze keer een keer geen spareribs. De kinderen hebben genoten.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd,alles heerlijk warm en de smaak van alle verschillende bestellingen waren heerlijk, bestel zeker hier nog een keer

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim 1,5 uur en ribs waren heel droog en slecht gemarineerd. Er zat een klein mals stukje tussen. Niet zoals ik gewend ben bij mr BBQ.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gaarheid was heerlijk, maar ik had een portie “hot” besteld maar kreeg zoete geleverd. Normaal altijd 5 sterren bij deze toko...

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was erg lekker maar ik had het idee dat er meer patat dan vlees inzat.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en op tijd geleverd.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparerips zijn lekker alleen salade had iets meer aanvulling kunnen hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren aangebrand en niet lekker van smaak. De patat was niet echt warm meer en de extra bestelde kip shoarma leek wel op restjes uit een pan. Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik dit niet van mister BBQ gewend ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Paar keer kapsalon en turkse pizza gehaald omdat de prijs goed is (korting via de website) en het voor mij dichtbij is. Zonder korting zou ik het niet snel hier halen. Thuis snij ik er altijd nog wat ui en tomaat bij. Er zit namelijk maar 1 plak tomaat en 1 plak komkommer en wat sla op. Er zit ook weinig saus en kaas op, geen zout op de patat, dus de smaak is ook wat flauw. In het centrum is wel een stuk beter, maar ook duurder. Pluspunten zijn de prijs, veel verschillende formaten. Hopelijk helpt deze feedback om de kapsalon en turkse pizza's wat lekkerder te maken. Contact opnemen mag, maar alleen via mail, niet telefonisch. Mvg, Johan

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd! Ook erg fijn dat je nu via hun eigen website kan bestellen!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd eten was lekker Jammer dat de pita broodjes in een papieren zakje zaten ipv folie...deze waren koud geworden ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, warm en gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, spareribs zijn fantastisch en we krijgen altijd veel. Super snel geleverd dus weer blij en nog meer “fan” geworden van dit restaurant. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker,

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte zeer lekker!!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet de wensen van de opmerkingen gelezen en verwerkt in het klaarmaken van de bestelling. Verder smaakte het goed en het werd eerder bezorgd dan is aangegeven, top.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima ondanks verkeerde huisnummer opgave.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker, goed warm en sneller afgeleverd als bevestigd, Toppers

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was niet echt warm verder wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hou enorm van zoete spareribs, ik vond deze marinade iets te flauw. Verder niets op aan te merken, de rest was smaakvol. Maïskolf wel vergeten te leveren, werd netjes gebeld dat ik de volgende keer eentje gratis krijg of mijn geld terug. Heel netjes!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service. Bezorging om 18:00 uur gevraagd en het was er stipt optijd. Lekkere ribs en krokante frietjes.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer , 17.45 voorkeur bezorging 17.00 uur bezorgt ! Beetje vroeg

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spareribs waren zeer goed, alleen ijs in dezelfde zak van het warme eten aangeboden, dus was gewoon gesmolten, ook de salade zat bij het warme eten, moet niet kunnen.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 porties kapsalon doneren besteld. Was echter 2 kapsalon kip van kipfilet. Na er geen genoegen mee te nemen werden er 2 porties donker kapsalon extra afgegeven . Deze waren heel goed. Door drukte lukt het vaak niet om de bestelling goed af te leveren met name met de 29 procent korting. Je kunt beter beklen

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst maar het is niet bezorgd. Ik probeer te bellen, word niet opgenomen. Vanwege afspraken kon ik 21.00 pas was te eten gaan halen. Erg jammer dit.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur moeten wachten ik bestel hier nooit meer!!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel wij 6 tot 700 meter van mister r BBQ Wonen waren de Turkse pizza 's niet heet maar lauw .