Beoordelingen van Mister BBQ Alphen aan Den Rijn

Recente recensies van Mister BBQ Alphen aan Den Rijn

4 sterren na 16 reviews

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, spareribs zijn fantastisch en we krijgen altijd veel. Super snel geleverd dus weer blij en nog meer “fan” geworden van dit restaurant. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker,

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte zeer lekker!!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet de wensen van de opmerkingen gelezen en verwerkt in het klaarmaken van de bestelling. Verder smaakte het goed en het werd eerder bezorgd dan is aangegeven, top.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima ondanks verkeerde huisnummer opgave.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker, goed warm en sneller afgeleverd als bevestigd, Toppers

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was niet echt warm verder wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hou enorm van zoete spareribs, ik vond deze marinade iets te flauw. Verder niets op aan te merken, de rest was smaakvol. Maïskolf wel vergeten te leveren, werd netjes gebeld dat ik de volgende keer eentje gratis krijg of mijn geld terug. Heel netjes!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service. Bezorging om 18:00 uur gevraagd en het was er stipt optijd. Lekkere ribs en krokante frietjes.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer , 17.45 voorkeur bezorging 17.00 uur bezorgt ! Beetje vroeg

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spareribs waren zeer goed, alleen ijs in dezelfde zak van het warme eten aangeboden, dus was gewoon gesmolten, ook de salade zat bij het warme eten, moet niet kunnen.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 porties kapsalon doneren besteld. Was echter 2 kapsalon kip van kipfilet. Na er geen genoegen mee te nemen werden er 2 porties donker kapsalon extra afgegeven . Deze waren heel goed. Door drukte lukt het vaak niet om de bestelling goed af te leveren met name met de 29 procent korting. Je kunt beter beklen

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst maar het is niet bezorgd. Ik probeer te bellen, word niet opgenomen. Vanwege afspraken kon ik 21.00 pas was te eten gaan halen. Erg jammer dit.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur moeten wachten ik bestel hier nooit meer!!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel wij 6 tot 700 meter van mister r BBQ Wonen waren de Turkse pizza 's niet heet maar lauw .