Avaliações de Mister BBQ Alphen aan Den Rijn

Avaliações recentes

5.0
Rick
12 julho 2024

In tegenstelling tot de vorige keren helaas wat minder en droog dit keer. Minder marinade en taaiere spare ribs. Ik ben beter van ze gewend!

Esther
4 julho 2024

Bestellen gaat super makkelijk. Menukaart mag wel update hebben. Eten is goed, goed warm, geen slappe friet. En snel bezorgd

Harm de jonge
1 julho 2024
Ste
1 julho 2024

Weinig gemarineerd en was een beetje taai, wel altijd krijg je veel en wastie snel en warm geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Haaften V.
30 junho 2024

Supersnel bezorgd en supergoed zoals altijd!

A
28 junho 2024

Super snelle levering

Ben
24 junho 2024

De spareribs waren goed gaar en het veel viel van het bot, bezorging was ook prima en deze meneer was erg vriendelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der zande
15 junho 2024

Het eten was op zich goed alleen niet echt warm meer dat vond ik een beetje tegen vallen. Zowel de patat als het vlees was eigenlijk maar lauw warm voor de rest was de smaak van de ribs goed

Kees-Jan de Vos
15 junho 2024

Bestelling was precies op tijd klaar. We hadden de zoete spareribs. Porties zijn goed en zijn erg lekker!

Danielle Schillevoort
8 junho 2024

Ik had om sambal gevraagd en deze niet gekregen. Het eten had hierdoor weinig smaak.

Inge
6 junho 2024
Patrick
2 junho 2024

Altijd weer goed eten bij mr bbq

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koen
1 junho 2024

De kwaliteit was prima, de milde spareribs waren minder lekker gemarineerd dan mij van eerdere bestellingen bij staat, het vlees zelf was goed. De friet was aan de slappe kant, maar oké. De bezorging was teleurstellend. We hadden bewust al om 1630 een bestelling voor 1800 geplaatst omdat we weg moesten. Iets voor zessen werd ik gebeld (top dat er gecommuniceerd wordt!) dat het iets later werd maar zeker binnen een kwartiertje. Uiteindelijk hadden we iets na 1830 ons eten.

Yvon Zwanenburg
31 maio 2024

Had iets warmer mogen zijn. Wel heel lekker.

Patricia Bolander
25 maio 2024

De patat was een beetje koud en de shaslick was vergeten, maar dat is netjes angebracht en we hebben zelfs wat te drinken gehad

Inge
25 maio 2024
M
19 maio 2024
S
19 maio 2024
Inge
17 maio 2024
Els
13 maio 2024

Het was weer super lekker en je word hier zo fijn geholpen

Daan
12 maio 2024

Ik ben eigenlijk altijd tevreden maar deze keer was de kipshoarma niet goed. Veel harde stukken ertussen en heel vet. Hopelijk volgende leer weer beter zoals ik gewend ben van mr bbq.

NT
11 maio 2024

Onze eerste bestelling. Ik had spareribs voor mijn man besteld, maar ze waren zo mals, dat ik zelfs meegegeten heb terwijl ik er niet echt van houd. Wat betreft de smaak zoet/heet miste ik een klein beetje het pittige, maar de smaak was verder wel heel lekker. En supervriendelijke man bij het afhalen. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.

M. K
10 maio 2024

Wij bestellen geregeld bij mister bbq eten is voortreffelijk altijd snelle bezorging . Ik vindt dit een aanrader voor iedereen

Roy
9 maio 2024

Lekker snel en echt de beste Spareribs van Alphen,

Bruggeman
9 maio 2024
Marco
28 abril 2024
Inge
25 abril 2024

Onze eerste keer hier spareribs besteld, maar zeker niet de laatste! Heerlijk!

Carlo
24 abril 2024

Spareribs van top kwaliteit en een snelle bezorging maakt dit voor mij de locatie waar ik graag bestel.

Natascha V
20 abril 2024

Was weer super lekker

Wilma
19 abril 2024

Weer heerlijk gegeten

Jeanet
19 abril 2024

Waren goed gaar , vielen zo van het botje af 👍 alleen de smaken zijn niet echt aanwezig dat was wel jammer

Ed
13 abril 2024

Al heel lang klant, was altijd goed. Maand of 6 geleden was het plotseling een aantal keer stuk minder, daarom lang niet meer gehaald. Nu toch weer eens geprobeerd en het was gelukkig weer als vanouds. Ga zo door !!

Ad Damstra
7 abril 2024

Bij de bestellingen zaten 2 porties friet. In de grootste portie telde ik 31 kleine stukjes patat. Helaas kan ik hier geen foto plaatsen, maar op bestelling zal ik die graag laten zien. Toen ik daarover telefonisch contact opnam met Mr BBQ kreeg ik niet eens de kans om uit te leggen waarover ik belde en werd er van alles door mijn verhaal heen gebruld. Dit is dus de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. En dat terwijl ik al op de Stuifzwam één van de eerste klanten van deze zaak was.

Peter
6 abril 2024

Heerlijk gegeten vlees goed van smaak en vlees kwam zo van het bot af.deze keer alleen een kleine kanttekening. Er zaten nu losse kleine stukjes bot op het vlees. Maar voor de rest heerlijk gegeten

S. Wieland
1 abril 2024

Top altijd snel en lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick Cornelisse
24 março 2024

Het eten werd super snel bezorgd en het was heerlijk. Enige aandachtspuntje is dat er weinig kaas op de Turkse pizza zat.

Martin van der Kruijt
7 março 2024

Super tevreden met jullie, en vooral het lekkere eten! Mooi dat jullie direct de openingstijden van jullie website hebben gecorrigeerd!

X
7 março 2024

Super heerlijk zoals altijd en super snel

Kimberley
4 março 2024
Ste
29 fevereiro 2024

Was lekker!!

Spm Maurits
26 fevereiro 2024

Alles OKE

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelie Haverkamp
12 fevereiro 2024

Heerlijk!

Denise
5 fevereiro 2024

Sparibs waren heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monika
3 fevereiro 2024

Eten was heerlijk Dankje

Petra Schröder
3 fevereiro 2024

Super spareribs, heerlijk mals. Top qua tijdstip. Gastvrij, perfect dank jullie wel 👍🏻

A Epskamp
27 janeiro 2024
Carlo van Velzen
21 janeiro 2024
Lydia
15 janeiro 2024

Was lekker....maar had warmer mogen zijn

Franciesca sanders
13 janeiro 2024

Slecht heel slecht taai niet te eten en zeker niet wat ik gewend ben lag in vocht te druipen en zat geen smaak aan . patat zo slap als wat voor mij klaar geen mister bbq meer

KoenP
9 janeiro 2024

De spareribs waren lekker, de friet was lauw en in een jaar tijd is de portie voor mijn gevoel gehalveerd. De saus zat niet bij de bestelling.

Jansen
9 janeiro 2024

Was heerlijk

Edwin
7 janeiro 2024

Teleurstellende ervaring, want de 2 sauzen waren niet meegeleverd.

José
2 janeiro 2024

De bestelling was onderweg.Ik denk dat de bezorger verdwaald was.....Gevolg: patat en spareribs koud. Boven in de bak spareribs een net formaat,eronder een bijeengeraapt zooitje van allerlei losse stukjes.2024 begint voor Mr.BBQ met een koude douche!

Paul van Dijk
29 dezembro 2023
Dirk
23 dezembro 2023

Had saté verwacht op stokjes kreeg nu een bak met stukjes vlees en pindasaus er over heen. Zie liever hoe het vlees er uit ziet. Smaak was verder goed.

Edwin
10 dezembro 2023

Eten was lauw, kwaliteit lager dan we bij anderen gewend zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sebastian Hozumbek
10 dezembro 2023
Richard de Wit
2 dezembro 2023

Lekkere spareribs. Lekkere patat. Half uur te laat helaas en de bezorger had geen wisselgeld.

Dennis
30 novembro 2023

Absoluut de beste ribs van Alphen en omstreken!

Fred
30 novembro 2023

Zoals gewoonlijk oprijd en erg lekker

Sjef de Groot
26 novembro 2023

Weer heerlijk zoals gewoonlijk!

Dirk
25 novembro 2023

Spareribs waren super! Broodje kipshoarma viel tegen omdat er niet een bakje sla bijzat..

Peter de Haas
19 novembro 2023

Spare-ribs waren net als voorgaande keren weer voortreffelijk en klokslag op tijd bezorgd !!!

Tiny
18 novembro 2023

Spare -Ribs besteld deze waren erg lekker en super snel bezorgd .

peter van leeuwen
18 novembro 2023

het eten is erg goed en op tijd ook

M v b
17 novembro 2023

Was verrukkelijk

Tamar
9 novembro 2023

Heerlijk!

Henrik
8 novembro 2023

Heerlijke ribs, beste van Alphen

Dennis
2 novembro 2023

Zeer goede spareribs, vlees valt van het bot in een geweldige marinade

Wessel de Kler
26 outubro 2023

Eten was perfect alleen niet zo leuk dat je bijna 2 uur moet wachten op je bestelling…

peter van leeuwen
22 outubro 2023

het was erg lekker en op tijd ook bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
21 outubro 2023

Voor de eerste x daar besteld, voor herhaling vatbaar. Gewoonweg goed.

Marion
21 outubro 2023

De bestelling werd een half uur eerder bezorgd waar ik heel blij om was. Heerlijke maaltijd !

Els
19 outubro 2023

Het eten is altijd super lekker bij jullie dat was nu ook zo alleen zat er zoveel saus op zodat het erg overheerste en dat was erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cyril
15 outubro 2023
Doryn Nagelmaker
15 outubro 2023

Het was weer heerlijk!!

Esther
14 outubro 2023

Eten besteld voor half 7. Om vijf voor half 7 mail gekregen dat eten onderweg zou zijn. Echter om 7 uur nog niets ontvangen. Bij bellen bleek de bestelling op dat moment pas de winkel te verlaten en werd om kwart over 7 bezorgd. Jammer ben dit niet van jullie gewend.

D f
9 outubro 2023

Altijd heerlijke spareribs

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gert
8 outubro 2023

Prima sparibs, goed van smaak! Er ging helaas iets mis met tijdens de bezorging maar dit is door het bedrijf netjes en snel opgelost! Dank hiervoor!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D
2 outubro 2023

Spareribs echt heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rachid
1 outubro 2023

Heel jammer dat je halal besteld en varkensvlees krijgt ! Nooit meer

Sarah
23 setembro 2023

We hadden besteld voor 19.45. De bestelling werd laat bezorgd. Toch krijgen jullie 5 sterren want wij werden netjes via een telefoontje op de hoogte gebracht en kregen een gratis blikje drinken. Mijn man en ik hebben hier vaker besteld en het is echt altijd goed!

Dennis van Gulik
19 setembro 2023

De allerbeste spareribs van Alphen, heerlijk!

Carolina Kranenburg
19 setembro 2023

Zou om half 6 bezorgd worden om 17.32 een mailtje dat de bezorger onderweg was. Heb 2x gebeld en om 18.10 kwam de bezorger dus ik zeg je bent bijna 40 minuten onderweg zegt hij moest nog even tanken. Bestel hier vaker maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Erg warm was het natuurlijk niet.

Franciesca
17 setembro 2023

Het eten was prima . Alleen voor de tweede keer op rij is er mild besteld en pittig gemaakt . Dus voor ons houd het op met bestellen bij mister bbq

Stefan
15 setembro 2023

Precies op tijd, top kwaliteit

Rob
9 setembro 2023

Weer prima te eten en een half uur voor de aangegeven tijd bezorgd, dus supersnel

Carolina Kranenburg
5 setembro 2023

Prima bezorging en de shoarma was prima!

Pat
4 setembro 2023

Heerlijk gegeten en ook warm en snel bezorgt kortom alles was perfect💪💪💪👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
3 setembro 2023

Eten > top Klantvriendelijkheid > top Top!

Colin
2 setembro 2023

Vlees viel van het bot af, was niet normaal lekker. Ik zou bijna mijn vrouw inruilen voor nog een portie.

Cyril
2 setembro 2023
Bas
31 agosto 2023

Was echt top, spareribs was heerlijk en super snel geleverd !

Els
29 agosto 2023
Kimberley
26 agosto 2023
Ad Damstra
26 agosto 2023

Heel lekker eten, vriendelijk personeel achter de balie.

Rick
25 agosto 2023

Lekker! Marinade mag van mij iets meer 'sticky' zijn op de ribs. Verder lekker mals vlees, valt goed van het bot en goed gekruid.

Mark
22 agosto 2023

Heerlijke spareribs en snelle bezorging

Rick Schonewille
19 agosto 2023

Hij was schandalig lekker vandaag. De spareribs zijn altijd lekker, maar vandaag waren ze echt grandioos.

Ed
9 agosto 2023